Nudimo bolničke autoklave najvećeg svjetskog proizvođača Getinge iz Švedske. U standardnoj ponudi imamo autoklave od 60l do 1500 lit. Getinge također pruža mogućnost dizajna unikatnih rješenja većih kapaciteta po zahtjevima naručioca.

Veoma bitna stavka u kontroli bolničkih infekcija su perilice za mašinsku dezinfekciju medicinskog materijala. Getinge nudi najkvalitetnija rješenja, koja u potpunosti ispunjavaju evropske standarde.

Renomirani njemački proizvođač Melag je lider u proizvodnji stolnih autoklava za manje klinike i veterinarske stanice.

Španski proizvođač Raypa nudi sve vrste vertikalnih autoklava za sterilizaciju tekućina i laboratorijskog materijala.

Flusher dezinfektori (blateksi) su neophodni u sprječavanju bolničkih infekcija na odjelima. Švedska firma Arjo je vodeći svjetski proizvođač.

PMS Steripack proizvodi za sterilizaciju osiguravaju pouzdanu zaštitu medicinskih proizvoda od kontaminacije bakterijama od trenutka sterilizacije, pa sve do upotrebe samih sterilnih medicinskih proizvoda.

Getinge u svom portfoliju nudi sve vrste deterdženata za mašinsko pranje i za njegu instrumenata. Svi proizvodi su usklađeni i validirani sa procesima pranja Getinge mašina.

Hemijski indikatori su visokokvalitetni proizvodi namijenjeni kontroli svih faza i vrsta sterilizacijskog procesa. Vizija je unapređenje sterilizacije inovativnim i visoko efikasnim proizvodima za osiguranje sterilnosti.