Getinge Life Science i Pharmaceutical program proizvodnje sterilizatora postavlja novi standard za pouzdanu prevenciju kontaminacije u biofarmaceutskoj proizvodnji.
Širok portfolio u namjeni i tradicija kvalitete parnih sterilizatora iz Getinge grupacije, pružaju visoke performanse za sterilizaciju komponenti u farmaceutskoj proizvodnji, osiguravaju ponovljiv proces, kvalitetu proizvoda i sigurno okruženje što omogućava bolju produktivnost.

Getinge Life Science i Pharmaceutical program nudi sveobuhvatan asortiman GEW cGMP samostojećih laboratorijskih i proizvodnih mašina za pranje i sušenje kako bi se zadovoljili specifični kapaciteti i strogi zahtjevi za čišćenje u vašoj laboratoriji ili proizvodnom farmaceutskom lancu.

ISOTEST i IZOFLEX izolatori su okosnica ponude Getinge grupacije u Life Science-u i farmaceutskoj proizvodnji.
Efikasni i pouzdani procesi testiranja i proizvodnje u sterilnim uslovima naš su prioritet i specijalnost.
Getinge izolatori su dizajnirani za testiranje sterilnosti lijekova, komponenti uređaja i aseptično punjenje. Neprekidan radni tok, lak pristup i brza biološka dekontaminacija pomažu u povećanju produktivnosti kod svih naših modela.

Višenamjenski autoklavi za čvrste tvari i tekućine dizajnirani da pokriju potrebe sterilizacije u industrijskim i istraživačkim okruženjima farmaceutske, hemijske i biotehnološke industrije, TLV Seriju španskog proizvođača Raypa Leading Lab
Technologies odlikuju najbolje mogućnosti povezivanja u klasi i usklađeni su sa najnovijim propisima o elektronskim zapisima i kontroli podataka kako bi mogli raditi u FDA i GMP okruženjima.

„Best conditions for your success“ krilatica je Njemačkog proizvođača Binder, bilo da trebate uslove za kultivaciju ćelija ili tkiva, dugotrajno skladištenje, testiranje proizvoda ili ispitivanje materijala. Znamo šta je važno u laboratorijskoj praksi i stoga radimo na tome da savršeno ispunimo zahtjeve naših kupaca odličnim proizvodima i sofisticiranim karakteristikama opreme. Naš veoma raznolik portfolio BINDER proizvoda uključuje inkubatore, komore za rast, zamrzivače na ultra niskim temperaturama, komore za sušenje i grijanje i klimatske komore. Stoga pokrivamo različite zahtjeve industrije i tržišta na prvoklasan način.