Maquet operacioni stolovi već preko 100 godina predstavljaju zlatni standard kvalitete. Naš portofolio OP stolova pruža optimalna rješenja u više hirurških disciplina kao što su opšta kirurgija, ortopedija i traumatologija, kao i širok raspon hirurških dodataka za stolove kako bi se omogućilo najbolje pozicioniranje pacijenata.

Uspješan hirurški ishod u velikoj mjeri zavisi o sposobnosti hirurga da vizualizira i pristupi hirurškom polju. Naša LED hirurška svjetla pružaju osvjetljenje u pravim bojama bez sjenki, koje poboljšavaju vidljivost u hirurškim procedurama.

Tokom operacije svaki pokret se računa. Kao visoko ergonomsko, efikasno rešenje, Maquet Moduevo plafonske jedinice za snabdjevanje omogućavaju medicinskom osoblju da se koncentriše na pacijente, a ne na uređaje.

Razvijeni zajedno sa doktorima, GETINGE aparati za anesteziju Flow Family dizajnirani su da omoguće vrhunski performans aparata i sigurnost pacijenata. Sa intuitivnim sučeljem i naglaskom na jednostavnosti korištenja, oni osiguravaju pojednostavljen radni tok i efikasnost koja nudi poboljšanu kontrolu troškova i upravljanje resursima.

Modularni, demontažni zidovi mogu pružiti značajne dugoročne koristi zdravstvenim ustanovama. Ovi unutrašnji zidni sistemi se proizvode van lokacije ugradnje i namjenjeni su za brzu montažu u objektu. U poređenju sa tradicionalnom gradnjom, proizvodnja van lokacije je čistija, sigurnija i brža. Getinge IN2 OR nudi namjenske zidne materijale koji su dizajnirani da zadovolje zahtjeve različitih bolničkih područja.

Tegris je modularno rješenje za integraciju operacione sale koje pruža integraciju videa, uređaja i podataka za jednostavnije, sigurnije i modernije radno okruženje, omogućavajući osoblju da se fokusira na pružanje najbolje moguće njege za pacijente.

Antibakterijske staze engleskog proizvođača Dycem predstavljaju vrhunsku barijeru protiv širenja patogenih materijala ispred kritičnih odjela bolnice (operacione sale, odjel intenzivne njege i sl.).