Renomirani proizvođač Arjo nudi široku paletu bolesničkih kreveta koji omogućavaju kontrolu infekcije, poboljšanu ergonomiju, komfort i sigurnost za pacijenta, te lakoću korištenja i smanjenje rizika za medicinsko osoblje.

Uz Getinge Servo respiratore, možete odabrati pravi tip respiratora za vašeg pacijenta, okruženje i potrebe bolnice. Fleksibilan i jednostavan za korištenje, aparat možete dodatno personalizirati pomoću alata koji će vam pomoći da smanjite komplikacije i ubrzate proces oporavka pacijenta.

Arjo antidekubitalni madraci omogućavaju preraspodjelu pritiska na najbolji način, što predstavlja olakšanje kako za pacijenta, tako i za medicinsko osoblje.

Medicinski stropni stativi i mostovi stvaraju efikasno okruženje za njegu pružajući sigurniji,  jednostavniji i više ergonomski pristup medicinskoj opremi i plinovima, poboljšavajući efikasnost samog prostora, te  smanjujući opasnosti unutar područja pacijenta.

Cardiohelp sistem je kompaktni sistem kardiopulmonalne podrške pogodan za širok spektar indikacija u intenzivnoj njezi, hitnoj medicini, kardiologiji i kardiohirurgiji. Lagano prenosiv, Cardiohelp sistem se može brzo primijeniti za transport pacijenata unutar i između bolnica, koji zahtijevaju respiratornu i/ili cirkulatornu podršku.